Higiénia könnyedén és hatékonyan
Higiénia könnyedén és hatékonyan

Higiénia könnyedén és hatékonyan

Ahogyan a régi szólás-mondás tartja, tisztaság fél egészség.

Ennek még annál is nagyobb az igazságtartalma, mint amennyire a legtöbben gondolnánk, hiszen a higiénia, és a higiénikus környezet elengedhetetlen az egészséges élethez. Ez sajnos nem mindig elérhető, elég csak a tömegközlekedésre, esetleg a munkahelyünkre gondolni, azonban otthonunk tökéletes tisztaságáért mi is tehetünk.

A hétköznapok során is mindennapos a felmosás, porszívózás, sepregetés és portörtlés, azonban vannak olyan pontjai otthonunknak, amit jellemzően nem takarítunk napi rendszerességgel.

Ilyen például a szekrények teteje, de a nagyobb bútorok és háztartási eszközök alatti, illetve mögötti részeket sem tisztítjuk túl gyakran. Ehhez hasonlóan a szőnyegek, ágybetétek, kanapék és más kárpitozott bútorok mélyét szintén nem érjük el a mindennapi takarítás során. Ennek oka, hogy a hagyományos, száraz porszívók csupán a szabadon lévő szennyeződéseket képesek eltávolítani. Ezzel szemben egy takarítógép meleg, tisztítószeres vizet fecskendez mélyen a szőnyegek és kárpitok szöveteibe, valódi mélytisztítást végezve, majd az elhasznált vizet össze is gyűjti, ezzel jelentősen gyorsítva a száradást.

Egy ilyen gép éppen ezért rendkívül hasznos, viszont az ára is ehhez igazodik, emiatt megvásárlásuk a legtöbbek számára túl nagy kiadást jelenthet. Szerencsére ma már olcsón elérhető a takarítógép bérlés Budapest teljes területén. Elég minket felhívnod, és munkatársaink kiszállítják otthonodba a nagy teljesítményű, professzionális Kärcher Puzzi 10/1 takarítógépet a megbeszélt időpontban, majd használat után érte is mennek.

Egyszerűbb és kényelmesebb már nem is lehetne, ráadásul nem csak a bérleti díj alacsony, hanem a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest összes kerületébe ingyenes házhoz szállítással történik. A gép könnyen mozgatható, kezelése azoknak is könnyen megy, akik még sohasem használtak hasonló gépet, azonban kollégáink készséggel bemutatják a használatát.

A takarítógéphez jár szőnyegtisztító és kárpittisztító fej is, tehát elég egyetlen eszközt bérelned a szőnyegek, kárpitozott bútorok és ágybetétek tisztításához, de használhatod akár autód belterében is. A gép nem csak a látható és láthatatlan szennyeződésektől szabadítja meg lakásod, de elbánik az otthonodban élő, szabad szemmel szintén láthatatlan atkáktól is, amik a porallergia legfőbb okozói. Emellett takarításkor egyúttal fertőtlenítesz is, ami mindig jól jön, azonban ha a házban élnek kisállatok vagy kisgyerekek, különösen előnyös.


Hasonló cikk: A kölcsönzéssel rengeteget spórolhatunk