Nehezítő körülmények az automata öntözőrendszer értékesítésében
Nehezítő körülmények az automata öntözőrendszer értékesítésében

Nehezítő körülmények az automata öntözőrendszer értékesítésében

Első ránézésre úgy tűnik, hogy hanyatlik a hazai automata öntözőrendszer telepítői szakma akkor, amikor azt tapasztaljuk, hogy több baj van az öntözőrendszerekkel, mint korábban, és tartani kell attól is, hogy a telepítő ugyanolyan korrekt lesz majd a munka elvégzése után is. Úgy tűnik, hogy ennek az oka egyértelműen a szolgáltató. Azonban, ha ennek piit utánagondolunk, akkor nem feltétlen ilyen egyértelmű.

Manapság éppen a mélypontján vagyunk annak az időszaknak, amikor a legtöbb ügyfél csak is, és kizárólag az ár alapján dönt, amikor megvásárol egy terméket, legyen az automata öntözőrendszer a példa okáért. Ez a helyzet kelti életre és hagyja érvényesülni azt a szolgáltatót, aki bevállalja az alacsony minőséggel való automata öntözőrendszer összerakást. Tovább gondolva a dolgot nem csak alacsony minőségű alkatrészek használatát, de a minél gyorsabb összerakását is azért, hogy azon a kicsi pénzen még valamicske profitot is realizálhasson. Látott már valaki rossz minőségű alkatrészekből precízen és szépen dolgozó embert? Ugye, hogy ez valahogy nem passzol? A minőség és az alacsony ár NEM járnak kézen fogva!

automata öntözőrendszer

Még mindig bedőlnek az emberek tömegei annak, hogy valamit mostantól fél áron meg lehet venni… Talán lehetséges, hogy bizonyos dolgoknál igen, de az automata öntözőrendszer esetében ez biztosan nincs így. Fél áron fél öntözőt lehet venni, vagy félig jó minőségűt. Valahol veszteni fogunk. Nem mondom azt, hogy nincsenek tisztességes szezonális kedvezmények, vagy ilyesmi. Akkor az öntözőrendszer telepítő a jó minőséget kínálja valamennyivel olcsóbban, amit aztán a tőle megszokott módón kiválóan be is fogja szerelni. De ez nem fél ár.