Ne felejtsen el gondoskodni biztonságáról külföldön sem
Ne felejtsen el gondoskodni biztonságáról külföldön sem

Ne felejtsen el gondoskodni biztonságáról külföldön sem

Egy nyaralás, vagy egy hosszabb üzleti út előtt a legtöbben nem feledkeznek meg az utasbiztosításról,

azonban egy rövid, egy-két napos külföldi út esetében nagyon sokan eltekintenek tőle. Viszont, ahogyan a régi mondás tartja, az ördög sohasem alszik, tehát akár egyetlen nap is több, mint elég arra, hogy valami egészen váratlan probléma adódjon.

Sajnos bármikor szorulhatunk sürgős orvosi segítségre, ami egy idegen országban köztudottan rengeteg pénzbe kerül.

Emellett iratainkat is elveszíthetjük egy rövidebb út során is, ami igen sok fejfájást okozhat, hiszen képzelje el milyen igazolvány és útlevél nélkül külföldön! Biztosítsa be magát tehát egy egynapos út előtt is, akár mindössze napi néhány száz forintért! Az

Axának köszönhetően az utasbiztosítás olcsón elérhető, akár az utazás napján is, hiszen az már a megkötése után mindössze négy órával érvénybe is lép.

Válassza bármelyik ajánlatunkat is, az garantáltan fedezi a szükséges orvosi, esetleg fogorvosi kezelések árát, illetve tartalmazza magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunkat is. Ez tulajdonképpen egy éjjel-nappal elérhető telefonos ügyfélszolgálat, ami turisztikai információk nyújtása mellett segít szállást találni, különböző jegyeket lefoglalni és tolmácsszolgálatot is magába foglal, azonban baj esetén jogi tanácsadással is rendelkezésére áll.

Amennyiben mindezeken felül szeretne például poggyászbiztosítást, baleset- és felelősségbiztosítást is, a Komfort fokozatú utasbiztosítás az ideális választás az Ön számára. Kínálatunk csúcsa az Excellence fokozat, ami alapáron poggyászbiztosítást és légi utazásbiztosítást is tartalmaz, de a különböző kiegészítő biztosítások (többek között veszélyes extrém sportokra) jóvoltából valóban teljes körű utasbiztosításról beszélhetünk esetében.

Weboldalunkon az ideális biztosítás megtalálása és megkötése mindössze néhány pillanatot vesz igénybe; amennyiben bármilyen kérdése merül fel, bátran keresse szakértő munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!