Kiadó szállás, apartman Pétfürdőn
Kiadó szállás, apartman Pétfürdőn

Kiadó szállás, apartman Pétfürdőn

Ha nyaralásról van szó, legtöbben abban gondolkodnak, hogy lehetőleg a nyári évszakban utazzanak el egy kicsit pihenni, ezzel pedig megfosztják magukat az év maradék három évszakától, mely szintén alkalmat ad arra, hogy elutazzunk. Az évnek ezen évszakaiban is akad jó idő bőven és legalább nincs akkora tömeg, mint főszezonban.
Vitathatatlan, hogy a Pétfürdő szomszédságában lévő Várpalota és maga a Balaton minden évszakban gyönyörű, így érdemes többször felkeresni, mert garantáltan nem fogunk csalódni benne. Ha a megfelelő szállás miatt aggódnánk, akkor ne tegyük, mert az interneten keresve az Apartman, szállás Pétfürdő, szavakkal könnyedén megtalálhatjuk a legjobb helyet saját magunk és családunk számára is.
Még ősszel is nagyon sok programot találunk, hiszen sétálni, biciklizni vagy éppen vitorlázni is tökéletes az idő. Pétfürdő közvetlen környezetében található több kiemelt turista-látványosság is. Többek között a neogotikus Nádasdy-kastély, melyet Magyarország egyik legősibb arisztokrata családja, a Nádasdyak építettek maguknak a XIX. század utolsó harmadában. A kastély Tudor stílusban épült s tervezésében számos kortárs mesterember részt vett, mint például Linzbauer István vagy Hauszmann Alajos és Jungfer Gyula. Ha kirándulni vágyunk, akkor remek lehetőség az Iszkaszentgyörgy kiránduló területén található fából készült Csillaghegyi kilátó, melyről príma kilátás nyílik a Bakonyra és Székesfehérvárra is. Ha pedig igazán szép helyen szeretnénk ebédelni vagy vacsorázni, akkor a Balatonhoz bármikor lemehetünk hiszen Pétfürdőtől mindössze pár tíz kilóméterre fekszik.
Egy együtt töltött hétvége, mely tökéletes kikapcsolódást nyújt a pároknak és a családoknak is, de akkor is első osztályú lehetőség ha egyedüllétre vágyunk a tó adta környezetben. A legjobb programok kiválasztásához, s a kikapcsolódáshoz segítséget nyújt a Pe-Ki Apartman Pétfürdőn. Ha egyszer megtapasztaltuk a hely hangulatát, garantáltan minden évben vissza fogunk járni, mert az a csend és békesség, amit magából áraszt, minket is bizonyára magával fog ragadni.