Csak a legjobbat válaszd: minket!
Csak a legjobbat válaszd: minket!

Csak a legjobbat válaszd: minket!

Legyen szó kortól és nemtől függetlenül bárkiről, egy új otthonba történő költözés mindig meglehetősen nagy dolognak számít, és számos dolog miatt lehet előre aggódni, ilyenek például a leendő szomszédok. A bútoraid és csomagjaid zökkenőmentes elszállítása azonban nem ilyen, hiszen egy professzionális költöztető cég segítségével sokkal könnyebb és biztonságosabb a költözés.
A Bauer Teher szakterülete az iroda és lakás költöztetés, immár több, mint három évtizede, tehát kevesen mondhatják el magukról, hogy ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Nem „csupán” alacsony árakat kínálunk, hanem a lehető legmagasabb minőséget is, ennek köszönhetően a világhírű Siemens is minket választott hivatalos magyarországi bútorszállítójául. Honlapunkon még a referencialevelüket is elolvashatod, számos érdekes és hasznos cikkünk mellett.
Ha minket választasz, a Lakás költöztetés kettő, három vagy négy fős brigádokkal valósul meg. A kisméretű lakásoktól a nagy családi házakig mindenre elegendők az ekkora csapatok. A nagy, legalább 100 négyzetméteres házak költöztetése például 6-8 óráig eltart még négy emberrel is, hiszen jellemzően sok bútorról és csomagról van szó. Egy átlagos méretű, átlagos bútorzatú, 50-70 négyzetméteres lakás fővárosi költöztetése már öt óra alatt is megvan, míg egy kis garzon három fővel is elköltöztethető 3-4 óra alatt.
A pontos tájékoztatás rendkívül fontos, hiszen csak így tudjuk, hogy melyik teherautónkkal, és mekkora brigáddal szálljunk ki a helyszínre. Viszonylag kevés munkához túl nagy brigád, vagy épp teherautó feleslegesen megdrágítja a költözést, hiszen magasabb lesz az órabér, míg túl kevés emberrel a munka elhúzódik, így növelve a költségeket.
Érdemes megjegyezni, hogy legyen bármekkora is a brigád, egy ember mindig a teherautónál marad, hiszen ő rendezi el a bútorokat és csomagokat úgy, hogy azok ne sérüljenek az út során, illetve őrzi a teherautót. Ő általában a brigádvezető vagy a sofőr, és munkája sok tapasztalatot igényel.
Áraink nem csak alacsonyak, hanem átláthatóak is. Nincsenek váratlanul megemelkedő árak és rejtett költségek sem; ha a költöztetés Budapesten történik, csupán óradíjjal és fix, állandó alapdíjjal kell számolni, míg vidéki fuvar esetén utóbbi helyett kilométerdíj van.