A mellékhelyiségben is sokszor alakulhat ki dugulás
A mellékhelyiségben is sokszor alakulhat ki dugulás

A mellékhelyiségben is sokszor alakulhat ki dugulás

A vízvezetékszerelést követően a rendszer használata során léphetnek fel különféle problémák.

A vízvezeték szerelés Érd és Budapest területén is sokszor nagy segítség lehet, még azokban az esetekben is, amikor szakember segítségét kell kérnünk. Mivel egy komolyabb dugulás akár még csőtörést is okozhat, nagyon fontos, hogy minden ilyen problémát komolyan vegyünk. Sajnos ezek a problémák nem mindig használat közben lépnek fel. Sokszor az is megtörténhet, hogy amíg nem vagyunk otthon egy dugulás következtében a felesleges víz kifolyik akár a konyhába, vagy esetleg a fürdőszobába. Amennyiben pedig a mellékhelyiségben lép fel ez a probléma, minden esetben zárjuk el a vizet, és azonnal hívjunk szakembert, hiszen ez egy komplexebb probléma.

Sajnos ezekben az esetekben semmiféle otthoni megoldásra nincs lehetőség, hiszen ezeket a komolyabb dugulásokat csak a szakember tudja megoldani. Sokszor az egész vízvezetéket szét kell bontani, hiszen egy komolyabb dugulás esetén csak ez a megoldás jöhet szóba, hiszen a hosszú távú megoldás lehet igazán megoldás.

Mi a teendő egy födőszoba padlóösszefolyó dugulásánál?

Összefolyó körül szétterül a víz akkor tudjuk hogy gond van. Le kell venni a disz rácsot és kézzel egy vödörbe kimerni a felgyülemlett koszt. A kádból, zuhanytálcából sok hajcsomó és porcica gyűlik össze ezeket mind szedjük ki. A padlóösszefolyóból három félét gyártanak. A gyártók mindegyiket hatékonyan fejlesztette ki, bűzelzáróval illetve bárki könnyen be, ki tudja, szerelni. Próbálkozzunk kézi spirállal is. Amikor minden ötletünk elfogyott ne vájunk tovább, mert telik az idő, hívjunk duguláselhárítót. Higiéniai szempontokból sem jó ha sokáig nem tudjuk megoldani a dugulásunkat. Ne várjunk sokáig duguláselhártó szakemberek padló bontás nélkül eltudják hárítani a dugulást.

Duguláselhárító két féle gépet használ a padlóösszefolyó duguláselhárításánál, az egyik womás és spirálos modern gépeknek köszönhetően falbontás és padló bontás nélkül elhárítják a dugulást. Ezeket a gépeket használják zuhanytálca, wc, mosogató duguláselhárításánál. A womás gép magas nyomású víz sugárral bombázza szét a dugulást okozó koszokat. A spirált akkor használják ha a nagyon makacs a szennyeződés és a csöveket jobban átjárhatóbbá akarják tenni.

A villanybojler csere is a szakterületünk. A bojler egy viszonylag egyszerű felépítésű eszköz, mégis nélkülözhetetlen minden otthonban. Keressen bátran! Minden levélre hamar válaszolunk! A visszahívás kérése ingyenes. Kérjük írjon egy levelet, amiben benne van elérhetősége, telefonszáma és mi visszahívjuk.